This former mechanic shop across the street from the Broadway Square development has been converted into a new barbecue restaurant called Lucius Q. The plans included a wrap-around mezzanine, double-sided bar, and large garage doors that open out onto a back patio and the surrounding streets. The industrial aesthetic features steel and wood-clad walls, unfinished metal guardrails, polished concrete floors, exposed brick walls and roof structure, and a custom cut-log bar front that is a nod to the wood-fired BBQ pit. Custom wood and steel tables by Cincinnati Wood Collective and industrial light fixtures round out the design. This friendly neighborhood joint brings a refined-but-rustic appeal to this revitalized urban community.

Lucius Q BBQ

Our Role:

Conceptual Design, Architectural Design, Interior Design, Construction Administration

HOSPITALITY

We blend form, space, and function to challenge assumptions and create meaningful environments.

We blend form, space, and function to challenge assumptions and create meaningful environments.

© Platte Architecture + Design  |  Site by Edelmade