This project was the transformation of a traditional, dated law office space into a modern, more collaborative, light-filled environment. The existing floor plan was comprised of offices and conference rooms along the perimeter of the floor plate, and a series of small and underutilized common areas at the interior, cut off from natural light.

Through a careful reshuffling of offices and a reorientation of conference rooms, we were able to allocate more square-footage to communal space. More importantly, we were able to shift some of these spaces to the outside perimeter of the floor plate – significantly brightening the core of the office, and elevating the formerly underutilized functions. This move created a ‘light-tunnel’ that became the new spine of the space. The new communal area features a coffee bar, a soft-seating lounge area, new huddle rooms, and an adjacent break-out room, with a collapsible wall system around it.

Katz Teller

Our Role:

Conceptual Design, Architectural Design, Interior Design, Construction Administration

WORKPLACES

We blend form, space, and function to challenge assumptions and create meaningful environments.

We blend form, space, and function to challenge assumptions and create meaningful environments.

© Platte Architecture + Design  |  Site by Edelmade