Christ the King Church sought a new home to respond to the growth of their congregation, and they hired Platte A+D to transform an existing, dated, church building into a contemporary place of worship. Our design goal was to create a "cool and edgy" design that would be sacred and social. The new design includes a 300-seat sanctuary with connecting narthex/coffee bar, a classroom and administrative wing, handicapped accessibility with new accessible restrooms, a multi-purpose family life area with kitchen, and a new contemporary covered entry with raised terrace.

Christ the King

Our Role:

Conceptual Design, Architectural Design, Interior Design, Construction Administration

PLACES OF WORSHIP

We blend form, space, and function to challenge assumptions and create meaningful environments.

We blend form, space, and function to challenge assumptions and create meaningful environments.

© Platte Architecture + Design  |  Site by Edelmade